Vendéglátó ipari egységeknek

A Levendula mosoda évek óta leendő és meglévő ügyfeleink szolgálatában áll. Professzionális technikánk a legveszélyesebbnek tűnő foltokkal is elbánik, ami a különböző iparágakban előfordulhat.

tovább olvasom
Tiszta iskolák, kollégiumok és óvodák

A Levendula mosoda több mint húsz éves munkatapasztalatát kínálja fel olyan közintézményeknek, ahol elengedhetetlen a textilek tökéletes tisztasága, az ápoltság, a sterilen tiszta környezet. 

tovább olvasom
Tapasztalja meg az igazi tisztaságot!

Tisztító szolgáltatásunk több mint két évtizedes múltra tekint vissza. Elmondhatjuk, hogy mindent tudunk, amit csak a szakmában tudni lehet a tisztítási, mosási folyamatokról. 

tovább olvasom
Textilmosás éttermeknek, vendéglátás tisztítás, étterem mosás

Ha Ön étterem tulajdonos, akkor egész biztosak vagyunk benne, hogy fontos cége, vendégei számára a tökéletes tisztaság, ami igényességet, kellemes hangulatot áraszt.

tovább olvasom
Mosoda, ahol a patyolat tisztaság születik

A  Levendula mosoda egyike azoknak a professzionális mosodáknak, amely a legújabb technológiával dolgozik a mosás minden területén.

tovább olvasom
Tisztító, mosoda intézményeknek részére

Tapasztalataink szerint elmondhatjuk, hogy a legspeciálisabb szennyeződésekkel, foltokkal az egészségügyi intézmények textíljein találkozunk.

tovább olvasom
Textílmosás – a tisztaság öröme

A textília válogatja, hogy milyen típusú mosással lehet végezni a tisztítást, ám, ha a textílen található folt ennek ellentmond, akkor a nem szakavatott kezek által végzett mosás végén a textíl könnyen károsodhat.

tovább olvasom
A tisztító háztól-házig szállít

Mit jelent számunkra a háztól-házig szállítás? Azt, hogy főképp az intézmények számára létezik egy olyan tisztító, amely professzionális munkabeosztással

tovább olvasom