A tisztító háztól-házig szállít

Mit jelent számunkra a háztól-házig szállítás? Azt, hogy főképp az intézmények számára létezik egy olyan tisztító, amely professzionális munkabeosztással képes megoldani a tisztítás munkafolyamatát, anélkül, hogy a megrendelőnek bármilyen egyéb plusz költséget generálna. A Levendula tisztító minden téren igyekszik lefedni az tisztítót választó intézmények, cégek és magánszemélyek igényeit. Mert számunkra a tisztaságot nem lehet eléggé hangsúlyozni! A Levendula tisztító számára a tisztaság, és pontosság az első számú igények közé sorolandó.

Levendula mosoda – a megoldás

A Levendula mosoda több mint húsz éves tapasztalattal minden téren olyan megoldást nyújt a tisztításban, amivel talán eddig Ön nem is találkozott. Téves meglátás az, hogy a mosáshoz nem kell különösebb szakértelem! A Levendula mosoda ars poeticája közé tartozik a makulátlan tisztaság iránt érzett felelősségtudata. A különféle intézményektől más és más szennyeződésű ruhadarabokat kapunk tisztításra, számunkra evidens, hogy a legutolsó ruhadarabot is tökéletes tisztasággal adjuk vissza. Válasszon bennünket, válassza a Levendula mosoda szolgáltatásait!

Levendula mosoda – textilmosás

A textilmosás a tisztító szakma egyik legkritikusabb pontja. Mivel a textil általában olyan helyen van egy intézmény életében, ami legtöbbször szem előtt van, a mosást végző mosodának óriási a felelőssége. Mert egy kereskedelmi intézmény könnyen akár ügyfeleket veszthet, ha nem makulátlan tisztaságú textíliát használ. A textilmosásra különös figyelmet fordítunk, legyen az bármelyik intézmény tulajdona, mert tudjuk, hogy a tökéletes tisztaságot nem lehet eléggé hangsúlyozni! Textilmosáshoz válassza a Levendula mosoda szolgáltatásait!

Válasszon mosodát!

Most készül fodrászszalont nyitni? Netán a vendéglátóiparban szeretne tevékenykedni? Bármilyen más üzleti tevékenységen gondolkodik? Ne feledje, mosodára szüksége lesz! Legyen Ön egy iroda ügyvezetője, az irodában használt terítők, függönyök, törölközők tisztaságáról feltétlen gondoskodnia kell, bármilyen tevékenységet is végezzen cége! Partnereit csak makulátlan asztal elé, és csillogó